Livet är....

-när man på morgonen slår upp ögonen och ser blå himmel och sol.

-när man kan ta med sig kaffekoppen, gå ut barfota och känna gräset mellan tårna. Sätta sig i en stol och låta solstrålarna värma, insupa alla härliga färger som "glittrar" i solen, blunda och lyssna på livet.....

Njut idag mina vänner imorgon verkar det ska regna igen.......  :(

Njut njut njut njut.....


Fan fan fan fan

helvetes jävla skit fan.......................

Blir så jävla förbannad. Vid valet i september måste vi se till att det blir ett borgerligt styre i östersunds kommun.

Det har precis varit kommunfullmäktige och där behandlades ett medborgarförslag om gång och cykelväg mellan Brunflo och Hara. Man kunde via Webb-TV följa kommunfullmäktige.
Jag sitter här och kokar över hur socialdemokraterna beteer sig, utrycker sig, skyller ifrån sig.....

Själva frågan handlar om att kommunen skall förskottera en summa till trafikverket för att få igång projektet. Det rör sig om 300000 i en kostnad resten av pengarna lånas ut och kommunen kommer att få tillbaka dom utlånade pengarna. Kommunen gör en vinst på 60milj likförbannat tycker socilademokraterna att kommunen inte skall vara med och hjälpa till att finansiera projektet.
Den borgerliga regeringen har ökat de statiliga anslaget för vägar med 50% till 477milj jämfört med 322milj som sossarna anslog till vägar. Ändå tycker socialdemokraterna att staten inte tar sitt ansvar och skyllde bara på regeringen under hela tiden när ärendet togs upp.
Hur vore det om dom som nu styr Ösd kommun, tog sitt ansvar. Eller är det något barn som ska dö först? Det finns inget område i östersunds kommun som ökar i befolkningsmängd som Annersia. Det föds barn som aldrig förr. Skolor och förskola måste bygga ut för att möta den efterfrågan som kommer.

Är det då inte rimligt att det skall finnas en gång och cykelväg så barn och föräldrar kan gå säkert till och från dagis/skola???

Röstningen blev
35 - 32 till sossarnas fördel 

Jag blir så jälva förbannad....... morr, fräs..... 

Jag har blivit erbjuden en plats

YYeeeehaaaaa! Jag har blivit erbjuden en plats på utbildningen.
Har funderat och funderat och kommer att tacka ja till platsen så from i höst är jag distans studerande + föräldraledig :)

Finns det något annat att skriva om...  hmm vädret? Nä det avstår jag från att kommentera.

Målningen i huset, ja det går framåt, kanske inte i den takt vi vill men det är ju annat som måste fixas också. Igår var jag i trädgården hela dagen, rensade ogräs och planterade lite blommor.
I love flowers, jag blir på bra humör av dem.
En favorit just nu är Dahlior. Vi fick en Dahlia av Madde och Magnus och den är såååå fin, stor härlig blomma. Synd att jag inte har något kort på den så jag kunde visa den. Men jag får ta ett kort och lägga upp sen.

I växthuset växer det :) Måste sätta om vissa plantor igen.....  Ska bli skoj och se om det kommer någora gurkor, tomater eller paprikor.

Tänk igår var det längsta dagen, nu vänder det igen... usch mår nästan dåligt när jag tänker på att det ska bli mörkare och mörkare. Hoppas hoppas resten av sommaren blir bra så man kan känna att det är lite mysigt att få tända lampor och ljus i höst när mörkret faller på.

Nä nu ska jag ta mig en kopp java och sen ska jag nog se om det går att få någon fason på mig idag. Lite mascara kanske gör susen :)
Brännan från turkiet den är snart borta :(


Kram på er!

Vero




jag & värme = Vänner Leah 10 månader

Har inte kunnat skriva för internet har inte fungerat men nu skriver jag ett litet inlägg.

Gud vad jag älskar värmen.... jag skulle helt klart kunna bo på ett ställe där det är över +10 grader året om.
Vi har så perfekt väder, ca 28-30 grader om dagarna. Inte för hett, helt perfekt helt enkelt. Kvällarna likaså, det är varmt och härligt precis på gränsen till att man skulle behöva sätta på sig en kofta.

Leah bryr sig verkligen inte om ljud. Hon somnar på rummet innan vi går till restaurangen på kvällarna och jag kan säga att där är det allt annat än tyst. Flera hundra personer som äter och massor av barn som stojjar och stimmar, men Leah bryr sig inte, hon sover som en stock. 

Hon verkar gilla värmen, protesterar inte så mycket och hon älskar att bada. Hon är bara lite lös i magen som dom små kan bli när det är varmt + att hon har nog fått en och annan kallsup som hon går lös i vattnet.


Pappa och Leah i vattnet

Idag blir vår lilla tjej 10 månader, va!!!??!! va fan hände?? Det är bara 2 månader tills hon blir 1år, helt ofattbart.





:)

Kramar

Vero



Världens lyckligaste!

Idag förlovade vi oss på stranden vid solnedgången.

Daniel friade genom att gå ner på knä framför mig och fråga om jag ville gifta mig med honom... tog inte lång tid innan jag sa JAAAA!

Inte ett öga tort :)


Lyckliga vi....

Leah sussade gott i vagnen och missade tyvärr frieriet.

Kramar

Vero


Vi är framme!

Det är helt underbart varmt och lite så där fuktigt.... huden känns lite klibbig och kläderna lite halvfuktiga.

Leah har varit så duktig. Ville först inte sova, var så uppspelt och hade så mycket att titta på.
Flyg resan tog ca 4 timmar och hon ville inte sova helst stå och hoppa i våra knän och störa passageraren framför. Men tillslut vart det nog för mycket med alla intryck för hon somande som en klubbad och sov de 2 sista timmarna på flyget.

Sen väntade en minibuss på oss som skulle ta oss och ett par till till Side. Kändes nästan som man hade privat chaufför :)
Ingen AC i bussen och ganska varmt gjorde att jag tanken slog mig... hur sjutton ska det här gå. Men Leah satt kvar i bärselen som by the way, var det bästa vi tagit med oss. Hon var så nöjd att sitta i den framåt vänd och få dingla med benen.
Resan tog ca 1 timme.

Väl framme så vart vi glatt överraskade. Vilket hotell och vilken service. Vi är in heaven!

All inclusive kan jag verkligen rekomendera om man ser till att göra bra reasearch så man vet att det är ett bra hotell med bra mat. Alltså jag ska ta lite bilder så ni får se men det är helt sjukt. Är rädd att jag kommer gå upp 10kg under den här resan.

Igår kväll tog vi det mest lugnt och bekantade oss med det gigantiska området. Gick på lite promenad i trädgården och kollade in alla ställen, givetvis poolen och stranden.  Fan vilka blommor de finns här, ska ta lite pics sen. Trädgårdsintresserad som jag är :)

Nä nu ska jag och familjen gå och checka in frukostbuffén, håller den samma standard som middagen?
Sen ska det badas :)

Kramar

Vero

Nu bär det av

till varmare breddgrader!!  :)

Vem vet kanske jag får möjlighet att uppdatera bloggen därifrån. Lovar inget :)

Kramar i massor

Vero

Done

Nu har jag gjort förkunskapstestet till utbildning som jag söker... Det var lite kniviga frågor men jag tror att jag lyckades ganska bra.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer..... Innan midsommar ska jag ha fått svar.

Kram

Vero

Nu är den klar!

Leah tyckte den var rolig ett tag.... sen var det mest övning på att stå och gå med stöd som gällde.


Resfeber?

I morse vaknade jag lite stressad tills jag insåg att det bara var en dröm *pju*

Drömde att vi skulle med flyget kl 12,30, jag var fortfarande hemma då kl var 12 och sprang runt som en yr höna och letade efter saker som jag skulle packa med mig.

Är det månne resefeber? Idag är det 1v kvar tills vi åker. *längtar* ska bli så j...a skönt att få komma till solen, värmen, havet och ladda batterierna.

Sen när vi kommer hem är det typ bara 1v så är det midsommar och då hoppas jag på finväder så vi kan vara på Jamtli och ha picknick i det gröna. Alla som vill är välkomna att umgås med oss om ni vill....

Men först..... TURKIET    :)

Har fått inloggingsuppgifter till kunskapstestet jag ska göra i steg 2 i antagningsprocessen, men får inte göra testet förrän den 7:e... *suck*
29 frågor som skall besvara på 30 minuter. Är lite nyfiken på vad det är för frågor....jaja det är bara att vänta till den 7:e.


RSS 2.0