Fan fan fan fan

helvetes jävla skit fan.......................

Blir så jävla förbannad. Vid valet i september måste vi se till att det blir ett borgerligt styre i östersunds kommun.

Det har precis varit kommunfullmäktige och där behandlades ett medborgarförslag om gång och cykelväg mellan Brunflo och Hara. Man kunde via Webb-TV följa kommunfullmäktige.
Jag sitter här och kokar över hur socialdemokraterna beteer sig, utrycker sig, skyller ifrån sig.....

Själva frågan handlar om att kommunen skall förskottera en summa till trafikverket för att få igång projektet. Det rör sig om 300000 i en kostnad resten av pengarna lånas ut och kommunen kommer att få tillbaka dom utlånade pengarna. Kommunen gör en vinst på 60milj likförbannat tycker socilademokraterna att kommunen inte skall vara med och hjälpa till att finansiera projektet.
Den borgerliga regeringen har ökat de statiliga anslaget för vägar med 50% till 477milj jämfört med 322milj som sossarna anslog till vägar. Ändå tycker socialdemokraterna att staten inte tar sitt ansvar och skyllde bara på regeringen under hela tiden när ärendet togs upp.
Hur vore det om dom som nu styr Ösd kommun, tog sitt ansvar. Eller är det något barn som ska dö först? Det finns inget område i östersunds kommun som ökar i befolkningsmängd som Annersia. Det föds barn som aldrig förr. Skolor och förskola måste bygga ut för att möta den efterfrågan som kommer.

Är det då inte rimligt att det skall finnas en gång och cykelväg så barn och föräldrar kan gå säkert till och från dagis/skola???

Röstningen blev
35 - 32 till sossarnas fördel 

Jag blir så jälva förbannad....... morr, fräs..... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0