Myspys

Det försvann visst lite text i mitt förra inlägg...

Nu är jag nybastad och nyfikad och ska krypa till kojs. Det har varit en skön och lugn dag.

Natti natti


Dagen till ära...

har prinsessan klänning :) så söt!!

Kameran tog en sådär bra bild. Funderar på att gå tillbaka med telefonen, tycker inte den fungerar bra...

Nu ska jag tända upp i bastun och ta mig ett skön

 


Lunch

I går var jag och Leah och lunchade med moster Madde.

Himla trevligt och gott..

Leah vaknade efter en stund och ville vara med och njuta lite



Hon var på strålande humör och grimaserade gärnet ( hur stavs det?!? jaja ni förstår säkert vad jag menar)


7 soltimmar

7 soltimmar i november!!!!

Har inte varit så få soltimmar sedan 1974... Inte konstigt att man känner sig som en gammal urlakad 90-åring.

Men de lovas sol i morgon... ja vi får väl se hur det blir med det. Jag törs inte tro något när det gäller solen just nu.

Men GE MIG SOL!!! I need it so badly!


Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Jaha... Leah och jag har lekt massor idag. Efter ett tag blev hon trött och såg ut att bara vilja sova. Så jag förberedde henne med mössa och vantar för jag täntke att hon skulle få sova ute. Hon sov innan jag ens hade hunnit bädda om henne. Tänkte för mig själv att nu ska jag fixa och dona massor hemma. Men efter att jag och Daniel ätit lunch så hör jag hur någon grinar i barnvagnen. Va?!? hon har bara sovit 40min... försökte bädda om henne och ge henne nappen så hon skulle somna om men ICKE!!! Då var hon klarvaken. '

Snacka om att den ena dagen inte är den andra lik. Man försöker ha någon form av rutiner men det går inte. Hon gör som hon vill helt enkelt och jag får rätta mig efter det. Men så länge hon sover på nätterna som hon gör så ska jag inte klaga :)

Nu har hon sovit 30min och under skrivande stund hör jag hur någon börjar jollra... så nu är det dags med quality time med Leah!

Hon brukar vanligitvis sova typ 3-4 timmar mitt på dan så hon kanske drar in en lång sovstund senare ikväll, vilket vore väldans bra för vi ska på hundkurs med Isa ikväll. *hoppas*


Morgonpromenad

Har precis kommit in från en promenix i regnet. Regn, rusk, grått, lerigt, blött, blåsigt, lugnt, harmoniskt, varmt och skönt. Dessa ord får sammanfatta proemanden.

Det regnade för fullt...och det var varmt och skönt att få komma in. Isa struntade i vädret och rejsade runt för fullt.



Faktiskt så tror jag att den gråa promenaden gav mig energi ändå... nu ska jag leka lite med Leah sen när hon skall sussa så ska jag ta och fixa lite inne.

Nä mina vänner, trotsa vädret och tänd ljus och gör det mysigt inne.
* Ni som jobbar, känn glädje över att ni har ett jobb i dessa tider, gör något trevligt med kollegorna.,. ta en fika   vettja!
* Ni som pluggar, gör i ordning något gott att fika, sätt er under filten och slå upp böckerna och insup kunskap, finns inget bättre tillfälle :)
* Vi som är föräldralediga, leeeek med gullungarna, passa på att vila under filten när tillfälle ges.


Men... va grått och trist det är ute!!

Kunde inte snön få ligga kvar!?! Hellre snö och ljust än detta gråa trista väder... så jäkla deprimerande. Man får helt enkelt inte kolla ut, tända ljus inne och göra det mysigt.

På förmiddagen har vi latat oss och kollat på film, vilket inte har hänt på år och dar så det var mysigt...
Nu håller darlingen på med detta badrum som går till historien, allt har jävlats. Det har saknats grejjer, det har gått sönder verktyg och annat. Huset är gammalt och med det följer gammal standard på saker och ting vilket har gjort att det har inte varit självklart att få tag på saker. Men vi ser ljuset..... förhoppningsvis är det inget mer som ska jävlas för oss så vi kan slutföra badrumsprojektet.

Fick 3 blommor av älskligen när han kom hem i fredags, nu ska jag spana in vart de ska stå och förgylla min tillvaro. Lilla Leah fick ett gosedjur i form av en kissemiss :)

Grått Grått Grått men sinnet är ljust ljust ljust och köket är ljust :)

Grattis Leah 3 månder

Idag fyller Leah älsklingen 3 månader, oj oj va tiden går fort. Hon utvecklas med raketfart. Det är nästan så att man kan se att hon kommer på något nytt från den ena dagen till den andra.....

Nu är hon stadig i huvudet och vill helst sitta utan stöd i famnen eller stå. Hennes ögon är så mycker mer aktiva nu, hon spanar in allt :)


Tack Madde för bilden :)

Igår vaccinerades jag, Danne och Anne-Lie. Jäklar vad ont i armen jag fick, kunde inte lyfta den. Sen kom frossan och idag har jag haft ont i kroppen, så där som man kan ha precis innan förkylningen riktigt bryter ut. Så jag har bara väntat på att jag ska bli keln men inte än, peppar peppar...

Idag har vi varit på stan med Linn och fikat. Tror lilla prinsessan uppskattade att vara på fik.. mycket att titta på där :)

Kvällen har vi spenderat hos Jösse och ätit god middag och nu är det sängdags... fy fasiken.. kl 10 en lördagkväll är man helt slut som artist.. det var annat förr.. då var det klackarna i taket vid den här tiden. Inte för att jag längtar efter det.. skulle inte vilja vara bakis i morgon och ha ångest. Nej då går jag mycket hellre och lägger mig kl 10 och vaknar i ottan när prinsessan slår upp sina blå och vill ha kärlek och framför allt mat :)

Fast sen nångång vill jag ju ändå gå ut och ha skoj men inte vakna upp dagen efter och va klen om ni förstår vad jag menar....

Natti natti

Inte utan min mamma

Om ni läst mitt tidigare inlägg så vet ni säkert redan att jag har hållt på med en överraskning till Daniel.
Nu är det klart!! Ska bli så spännande att se Daniels reaktion när han får se överraskningen.
Imorgon lägger jag upp bilder på vad jag har gjort.

Men en sak är säker, jag hade aldrig lyckats med detta utan min mamma. Jag älskar dig!

En liten bild på prinsessan också :)


Åh vad jag saknar min älskling



Han åkte i söndags och kommer hem i morgon... *Längtar*
I morgon blir det fredagsmys :)
Måste komma på något gott att äta, förslag tas gärna emot....



Titta sooolen!!!

För er som hört historien om killen som fick med sig en tjej hem från krogen...så tror jag ni tycker rubriken e lite rolig :)

Men faktiskt så ser jah solen skina idag och det var inte igår precis. Så skönt med ljuuuuus. Jag påverkas oerhört mycket av ljus o mörker. Föredrar verkligen ljuset :)

Nu är etapp 1 nästan klar, lilla prinsessan vaknade o var hungrig och hon går före allt annat :)

Soliga hälsningar!

Nu börjar operation överraskning

Min kära darling har åkt till södra sverige för att jobba och kommer inte hem förrän på fredag morgon. Saknar honom redan! Men jag ska ägna tiden i veckan åt att fixa en överraskning åt min kärlek.

Kan inte skriva vad, ifall han läser min blogg.. men jag lovar att skriva sen vad det var för något.


Alltså när såg ni solen senast?? Det har varit mulet och regnigt i evigheter, jag kommer helt ärligt inte ihåg när jag såg solen senast.. deprimerande. Nä nu kan snön få komma på allvar så det blir lite ljusare och så att julstämninen kan infinna sig. Förresten jag brukar få julstämning först när jag varit på jamtli julmarknad, det är så mysigt. Och det ska vara mycket snö :) Jag som inte gillar snön :)


Natti natti på er!!


Vi är med b...

Helt underbart skönt och roligt :)



Väldans praktisk, massor av utrymme :)

(Ikea here we come!)

Snygg tycker jag dessutom att den är....


RSS 2.0