Idag har vi myst hos Linn


Här sitter Linn och Leah och myser och läser bok.

Tyvärr fick jag inte snusa på Julia, hon bara sov och sov. Och inte fick jag träffa Wilma heller, hon skulle på kalas :) Men jag fick fika med Linn och surra lite, mycket uppskattat, kanske har vi bringat lite klarhet i huruvida jag ska ge mig på studier eller inte. Vi hade taktiksnack kan man säga :)

Nu ska jag fortsätta virka på gosedjuret som jag tänkt Leah ska få. Bara armar och ben kvar, ja just ja, svansen också.

Tjingeling och trevlig fredag kväll!

//Vero

Funderar

Plugga eller inte plugga det är frågan!?!?!?!?!?

Jag har kommit vidare till steg 2 i ansökningsprocessen, ( av 3 steg) förra året var det 350 sökande på 35 platser.
Nu väntar kunskapstest sen får vi se om jag är kvar i processen...
 
Känns lite bra att jag kommit vidare.... ska nog fortsätta fundera och se hur sjutton jag ska göra.

Kommer jag bara bli stressad och känna ångest och press på att klara studierna, hmm svårt svårt svårt....


Sol sol sol

Åh vilket härligt väder :) sol ute, sol inne och sol i sinnet. Stämmer verligen just nu, tillskillnad mot för igår då jag var på så kasst humör.

Idag ska vi på bokstund på bibblan sen blir det en sväng till momma och då hoppas jag hon bjuder på kaffe på hennes uteplats.

Igår när jag var på så kasst humör så tog jag mig i kragen och gick en sväng med barn och hund. Gick ner till sjön och satte mig intill en gammal lada och njöt av utsikten. Så skönt att isen är borta!! Sjön reflekterar verkligen ljus och jag behöver mycket ljus nu, känns som jag befunnit mig på Antarktis i ett halvår.

Fanns en till som njöt :)

 

Bra jobbat!

3 mackor till lunch... hur bra är det??!!??!!

SUCK!

Nu ska jag städa och hoppas på att jag kan bli på lite bättre humör. Har varit ute och gått och det hjälpte lite.....

Tacka hunden för det!

Är precis inkommen efter en långprommis med Isa. Det var hur skönt som helst. Det värsta är att jag hade inte gått på denna promenad om det inte vore för hunden. Lata jag! Blir förbaskad på mig själv när jag tänker på det.


Idag har jag shoppat en klocka :) Ville först ha en med blått armband men det blev en med vitt. Känns lite mer praktiskt och tidlöst.


Vad händer annars?! Jo det är målning, målning av den där jäkla trä panelen. Nu har jag nästan målat allt för andra gången men panelen drar åt sig så jäkla mycket färg, behöver tyvärr TYVÄRR måla allt en tredje gång och jag är riktigt satans jävla förbannat less på att måla den där satans panelen nu.... SUCK!
Allt går ju inte direkt i raketfart, dels för att prinsessan tar sin lilla tid men även för att det inte är en slätpanel utan massa skrymslen som man måste pillra med. Nä målare är inte mitt yrke! Men det blir snyggt i alla fall :)

Nu grinar prinsessan på golvet så jag gissar att det är dags för mamma att ge henne lite attention.

Kramar

Vero

RSS 2.0