Utvilad

Somnade 19:30 igår.... SKÖNT!! Var gräsänkling och riktigt trött. Satt i soffan och försökte kolla på tv men ögonlocken bara for igen. Varför kämpa emot...gick och la mig och somnade bums. Kommer ihåg att jag drömde en otäck dröm om att det spökade i huset... usch ryser när jag tänker på det.

Igår fyllde Leahs kusse 2år... (hade lite trassel med datorn igår så därav inlägget idag)
Helt sjukt va fort tiden går... nu har Leah fått en till kusse också, kuligt kuligt. Undra hur många barn vi 3 kommer få? Tror det kan bli stora släktmiddagar i framtiden :)

Grattis Amelia på 2-års dagen!!




Idag ska jag och prinsessan på öppna förskolan, vet (eller ja det ser så ut i alla fall) att Leah tycker det är superkul så det ska bli skoj att åka dit och sjunga mm



Känns att jag har mer energi idag (än så länge) så det blir nog en promenad efter öppna, hoppas då att prinsessan är trötter och vill sussa lite.

Isa vår kära hund löper..... hon är verkligen inte sig själv. Nu är hon inne i höglöpet och ligger bara och vilar....vill inte äta, är inte så där supersugen på att vara ute. Ibland sitter hon vid dörren och gnäller och jag gissar att hon vill ut och träffa pojkar :)



Bilden är tagen för kanske 2v sen och tänk va fort det har gått...nu finns det inte en gnutta snö kvar... SKÖNT!!

Ha en bra dag!

Kramar

Vero

:(

Vilken dag!

Mitt humör har verkligen inte varit på topp och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför.
Tror att jag också mår bra av rutiner och nu när Leah ändrar på sina så är jag lite förvirrad, kan inte riktigt planera dagarna. När hon är trött vill jag ju att hon ska få sova, men jag vet inte riktigt när tröttheten infinner sig. När hon är hungrig ska hon få äta.... där har jag lite mer pejl i alla fall.

Som tur var så gick bilen igenom besiktningen, men jag trodde inget annat :)

Hoppas det blir bättre väder imorgon....

Kram och trevlig kväll på er!

Vero


Ruggigt...

Usch och fy va trist väder det är ute idag

Vad ska man hitta på i dag måntro?
Det blir definitivt en tur till bilprovningen och efterkontroll på Chryslern, D har bytt spindelled så förhoppningsvis så går den igenom nu.
Tänkte häromdagen, va skönt det är med en händig karl :) Självaste lilla spindelleden kostade 316kr, det var väl lite bökigt att byta den men vi skulle ändå byta till sommardäck så halva jobbet skulle ju göras ändå. Sen fick han jäklas lite med någonting som hade rostat fast. Tänk om vi skulle ha lämnat in bilen, det skulle säkert gått på minst 1000kr + allt bök som blir när man ska lämna ifrån sig bilen.

Vår lilla prinsessa har börjat visa tendenser till ändra rutiner. Hon sover inte lika bra längre. Inte lika länge på dagarna vilket inte är konstigt... så småningom är det väl full huggning mest hela dagarna. Men det har även blivit lite skillnad på hennes nattsömn. Lägger sig senare på kvällen och vaknar  tidigare på morgonen, till mamma och pappas stora förtret. Jag har en teori om att det kan ha med ljuset att göra, det blir mörkt senare på kvällen och ljust tidigare på mornarna så jag tror att hon påverkas av det. Kan även vara annat så klart...
Jag och D gillar att det blir ljust på morgonen och att solstrålarna letar sig in i sovrummet på mornarna, det får oss att vakna på rätt sida :) Leah sover hos oss än och vi har inga mörkläggningsgardiner så det kan ju förklara varför hon slår upp sina blå och bränner av världens leende lite väl tidigt.
Nu är hon nog mogen för eget rum, men frågan är om jag är det? Känns lite läskigt att hon ska sova själv i ett eget rum. Jag kanske är fjantig?!
I alla fall så blir det nog en tur till JYSK idag och inhandling av mörkläggningsgardiner, till hennes rum och även till vårt rum. :)

Så idag blir det besiktning, Jysk, ska hinna med en prommis och kanske sy.....men först ska jag dricka upp kaffet.

Ha en bra dag!!

Kramar

Vero

Materialist javisst!

Idag har jag varit på Houdini utförsäljning och kunde ju inte låta bli att köpa köpa köpa...
Det blev en houd till prinsessan och en till mig. Det blev även ett solkitt till prinsessan, inbyggt solskydd så nu kan prinsessan njuta av analkande solsemester utan att behöva skydda sig alltför mycket från solstrålarna.

I lördags slog jag till på en barnvagn, en 3-hjuling. Känns himla bra, känns som jag gjort ett riktigt kap.


Här är houden som jag köpte :)


Prinsessan försöker krypa men kommer mest bara bakåt :)


Klicka för att se nästa bild
Och en bild på barnvagnen som jag shoppat.

Fredagsmys

Det är FREDAG!!!!   :)
Daniel jobbar halvdag  :)
Bilen fungerar   :)


Underbara dag!!
Nu ska jag bara skriva klart sen ska jag svida om och ta med mig vovve och barn in till momma, ut och gå med vovve och mig själv. Sen skall jag äta en god lunch sen blir det dejt med min älskade. Shoppa lite och sen hem och mysa hela kvällen.


Ska bli skönt att ta en prommis med denna underbara vovve. Här är hon supertrött efter en dag med fullt ös ute.
Hoppas hon kan bli nöjd och tillfredsställd efter vår prommis också.


Vår underbara dotter som provar pappas skyddsglajjer.



Lev varje dag som om det vore den sista!
Morgondagen vet man ingenting om!!

Kramar

Vero


Morgonmys i mamma o pappas säng :-)

dsc00340 (MMS)

Morgonmys i mamma o pappas säng :-)


Grattis Leah 8 månader!



Idag ska vi fira med att åka på BVC, ska bli intressant att se vad som hänt sedan sist och det var 2 månader sedan.
Efter det blir det föräldraträff och det ska pratas tänder med en tandsköterska.
Sen är vi bjuden på lunch hos momma, mums :)


Nu är fröerna i jord. I söndags när det var sådant kanonväder så passade jag på. Det är första gången jag ger mig på detta med att odla, hoppas att det går vägen, jag tittar till dom dagligen och pratar lite med dom så hoppas jag att dom trivs. :)



Prinsessan är sjuk

Stackarn har varit febrig sen i söndagskväll. Hon har en otäck hosta som hon inte blir av med och snorn rinner.

Nu är vi inne på 4:e dagen med feber och hon är dåsig och vill mest bara sitta i knä hos mamma eller ligga i vagnen och titta. Ringde HC och vi har fått en tid så nu ska vi kolla så det inte är något allvarligt. Vill inte att det ska bli lunginflammation eller något sådant tok.

Men som alltid när det har med sjukvården att göra så tänker jag, nä det är inte så farligt, hon är nog bättre. Febern har ju sjunkit några tiondelar. Hon är nog på väg att bli bättre. Man vill liksom inte vara besvärlig eller vad jag ska säga. Och så tänker jag, tänk om jag tar tid från någon annan som är mycket sjukare och som behöver tiden mer. Varför är det så???

Men nä, det är bättre att ta det säkra före det osäkra. 

              
Lill gummsan

Blir ingen babybokstund för oss idag :(

Kram

Vero

Väntan är över :)

Min bästaste vän har fått en dotter, längtar så tills jag får se underverket och snusa lite :)

Jag har blivit moster och Leah har fått en kusin till, en liten pojke kom till världen idag på självaste påskafton.

Fröna som jag beställde har kommit, så nu ska det odlas och skapas liv i trädgården.

Ha en fortsatt trevlig påskafton!

Kram

Vero

RSS 2.0