3v kvar... va tiden har gått fort...

Helt sjukt att det bara är 3v kvar tills vår lilla bebbe ska titta ut enligt ultraljudet men jag tror hon kommer att stanna i maggen längre. Som det känns nu iaf :)

Äntligen har solen lyst på oss idag, det var ju inte en dag försent... fan höll ju på att bli riktigt deprimerad.

Idag har jag haft en break från allt renoverande och umgåtts med mina gamla kollegor samt blivit bjuden på mat och tårta hos Cissi och Ken. Helt underbar dag med andra ord. Skönt att få göra något annat och ladda batterierna inför resten av renoveringen. Ska lägga ut lite bilder på vad som hänt hittills.

I morgon ska jag till barnm och ta prover igen, hoppas blodtrycket är fortsatt bra.....

Fy fasen i morse/förmiddags hade jag världen äckligaste känsla. Det kändes som om vår lilla darling i magen inte levde... hade inte känt någon spark eller antydan till liv på flera timmar. Vart helt kall i hela kroppen och började febrilt knuffa/trycka på magen för att få någon form av reaktion där  inifrån men inte ett liv. Gahhh! Värsta senariot fladdrade förbi ögonen på mig. Jag bestämde mig för att ta en dusch och då när det blev varmt på maggen började jag känna att det var något som levde, Pjuuuu, vilken lättnad. Sen har det varit aktivitet hela dagen :) Nu får hon röra sig bäst hon vill men om det är sant det som sägs, att de kommer att ha samma dygnsrytm när de kommer ut så kommer vi få en livlig krabat. :)

Idag har jag fixat en överraskning till min mor som tack för att hon hjälpt mig och D att renovera, kan inte säga än vad det är för något om hon skulle råka på läsa bloggen. Men kommer att berätta om hon uppskattade den eller inte :)

Nä nu ska jag sussa, som sagt bilder kommer, kanske i morgon


Dance tribute to Michael Jackson

Hittade en video där Bounce gör en tribute till MJ.

Måste ses, riktigt coolt :)

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM


12/7

Idag vaknade jag av att jag hade någon form av slag i magen som var rytmiskt, de är inte de vanliga sparkarna eller rörelserna som Lea gör. Vart först orolig och tänkte, shit är det här hennes dödsryckningar eller vad är det frågan om. Kollade på magen och den liksom pulserade lika rytmiskt som slagen jag kände... hmmm
Efter nån minut kom jag på att hon har ju hicka, lill tjejen    :)

Nu är det 1 mån kvar skriver jag med skräckblandad förtjusning. Ser så otroligt mycket fram emot att få träffa lilla Lea (om hon nu ser ut som en Lea) men alltså det där med förlossningen är ett kapitel för sig. Det går inte att föreställa sig hur det kommer att vara men man har fått höra många historier, den ena är inte den andra lik, och även om jag försöker att inte ta åt mig alltför mycket av berättelserna så har jag ju fattat att det kommer att göra ONT!!!!!



Picknick i hallen :)

Precis när vår grillade mat var klar började dropparna trilla ner från himlen. Så trist.... det blev lite kyligt och både jag och min älskling kände oss frusna. Jag kom med ideén att vi kanske skulle göra en brasa i öppna spisen och ha picknick framför den.

Sagt och gjort.....



Det blev riktigt mysigt och vi fick tillbaka värmen :) Maten smakade nog lite bättre också :)

Så fort det var tomt på tallriken så var det ut på logen och försöka få någon ordning på alla kartonger mm som står där. Hittade lampor och skarvsladdar och annat bra att ha i huset... sånt som jag glömt bort att det fanns.
Helt sjukt vad mörkt det har blivit på kvällarna... det var ju nyss det vände :/
Så lamporna kommer väl till användning.

Nu är gästrummet i sin ordning så nu kan D´s pappa komma och jag kan med gott samvete erbjuda honom och hans sambo en plats att sova på.

Nu får det räcka för idag, eller igår, ser att kl är 00:53!
 
Natti natti

Grillen är tänd

och köttet ligger på fräsning :) Luktar så gott....

Idag har vi varit hos Madde på födelsedagsfika, det var trevligt och supergott med tårta.. lyckades klämma i mig 3 bitar, fast de var inte såå stora :)
Isa var med också så hon fick socialisera sig lite. Vi tog en sväng på staden med henne också, hon var super duktig. Det märks att rasen gillar att jobba med nosen för hon hade tyvärr den nästan konstant i backen. Men i övrigt skötte hon sig jättebra.

Ja just ja...jag har klippt mig också, vart riktigt bra. Påminner om samma frisyr som innan, lite mer uppklippt på något ställe :)

Nä nu ska jag umgås med mina favoriter



So long så länge

Oj oj.... vad vore mitt liv utan min mor?!?

Nu var det länge sen jag knattrade på tangentbordet. Har varit full rulle och är fortfarande kan man väl säga.

Min underbara mor har varit här och hjälpt mig att fixa lite. D´s papps kommer upp på söndag och ska vara hos oss en vecka och hjälpa till med diverse och han måste ju ha någonstans att sova.

Jag och mor har:
-fixat gästrummet
-satt upp gardiner i sovrummet ( blev göööör snyggt! )
-satt upp en gardin i hallen
-rensat hallen på allt skrot som stod där, nu känns hallen hur stor som helst. Vi tog också ner spegelväggen och satte upp en betydligt snyggare spegel.
-satt om massa blommor som var i STORT behov av ny jord för att överleva

Allt detta är till 99% min mors förtjänst för själv känner jag mig som en valross, eller som ett kassaskåp. Allt jag gör tar en jävla tid och jag stånkar och stönar. Maggen blir tok spänd och lilla bebben talar bestämt om när det blir lite för trångt, hon riktigt sparkar mig i sidan eller sträcker ut sig så jag tror magen ska spricka.

Men innan vi tog i tu med allt detta så har vi varit en sväng till Piteå, hoppade in i bilen förra fredan och kom hem sent söndag kväll. Helgen var helt ok, det kunde gärna ha fått vara lite varmare. Syftet med resan var att ställa ut Ronja (mamsens hund) Hon ställdes ut både på lördagen och söndagen. Alltså det här med hundutställningar e riktigt speciellt. Alla hundar har en rasstandard som de ska följa och då tycker man att domarna ska döma någorlunda lika för de om någon borde veta hur standarden är på varje hundras. Men ICKE, i lördags fick Ronja underkänt kan man säga, det var fel på både det ena och det andra. Men sen på söndagen (annan domare) då fick hon ett jättefint omdöme och kom 4:a av totalt 11st. Är inte det lite märkligt så säg.....  Alltså domarna går efter deras personliga känsla... det suger!

Tänkte visa lite bilder från Pite men kan inte ladda upp dem så det blir någon annan gång.

Regn är bra men nu kan solen få komma!

Update # 3 re the bedroooooom

Whola!

Nu är tapeterna på plats och det är helt otroligt vilken skillnad det blev. Fondväggen är vi riktigt nöjd med, den vart precis lagom, inte för mycket och inte för lite.

Tack Matte för all hjälp!!! 

Lite pics... under resans gång.


Här är tapeten som vi valt som bas i rummet. En väldigt enkel vit tapet som går åt det gråa hållet.


Här är fondtapeten som vi tapetserar på bredden istället för på längden. Blev riktigt coolt! 


Matte fixar det sista.....

Det blev sån skillnad när allt lila försvann.... nedan en bild på hur helheten blev.



Vi är helnöjda! Härnäst ska det fixas med gardiner mm sen är Daniel ivrig att dra igång med nästa rum... vi kommer att lägga detta golv genomgående i alla rum uppe.... så är planen nu iaf, kan komma att ändras något....
Madde du kan vara lugn vi ska inte ha flera olika golv överallt  :)

RSS 2.0